Cleaning

Carcleaning, behandelmethode en werkwijze
Als u een auto heeft en u wilt hem mooi houden, dan zult u uw auto goed moeten onderhouden. Hij zal gepoetst moeten worden, en het interieur moeten we ook niet vergeten schoon te houden. Kunststofdelen worden gereinigd en behandeld om de originele kleur terug te krijgen. Sommige mensen hebben hier geen of weinig tijd voor. Wij zorgen ervoor dat uw auto er weer jonger uit zal zien. Ook deukjes, krasjes, steenslag of reparatie na een kleine schade kan bij ons gerepareerd worden.

Memo Car Cleaning poetst uw auto van binnen en van buiten. De auto wordt gewassen en doormiddel van een speciale machine wordt al het vuil en aanslag op de lak verwijderd. Door toepassing van zeer verfijnd poetsmiddel wordt de originele kleur weer naar boven gehaald. De vernieuwde oppervlakte wordt daarna spiegelglad gepolijst zodat een nieuwe waxlaag of lakpantser kan worden aangebracht. Het interieur wordt gereinigd, gestoomd en vlekken op de bekleding worden verwijderd. Wat betreft lederen bekleding, dat wordt diep gereinigd en daarna in leerprotectie gezet, dan wordt de originele kleur weer terug gehaald en het beschermd en voorkomt uitdrogen. De kofferbak wordt opgeknapt, kunststofdelen worden weer op kleur gebracht. De ruiten worden weer gereinigd. Het motorcompartiment wordt ontvet en behandeld met glans- en vocht werend middel.

In een straal van 30 km wordt er aan huis bezorgd! Niet bezorgen, dus zelf brengen en halen... = KORTING! Eventueel is er een bezoekersruimte aanwezig alwaar u onder het genot van een drankje kunt wachten als het moet.

Een behandeling van een gebruikte auto gebeurt als volgt:

» Ontvetten van de motor
» Anti vocht behandeling motor
» Grondige wasbeurt onder hogedruk
» Machinaal cleaning
» In de was zetten carrosserie
» Interieur grondig reinigen (incl. Bekleding)
» Ramen van binnen en buiten reinigen
» offerruimte + reservewiel reinigen
» Reinigen van de velgen en wieldoppen zonodig spuiten
» Zwart maken van de banden
» Wielkasten met tectyl behandelen