Flon 4000

De Lak Van Uw Auto Beschermen met de kracht van TEFLON
3 Jaar schriftelijke glansgarantie 

Wat is Flon 4000
Flon® 4000 is een Lakpantser op PTFE ( Polytetrafluorethylene ) basis, in de markt beter bekend onder de naam TEFLON.

Waarom Flon 4000
Sinds de jaren negentig worden auto`s niet meer gespoten met een synthetische lak, maar zijn het de watergedragen lakken die de toon woeren in de automobielsector. Deze '' moderne'' lakken hebben voor mens en milieu grote voordelen, maar ieder voordeel heeft ook z'n nadeel. Vandaar dat FLON® 4000 een Lakpantser heeft ontwikkeld, die de lak van uw auto  beschermt tegen vele invloeden van buitenaf. 

Behandeling Flon 4000
Het Flon® 4000 Lakpantser is een zéér hoogwaardige en duurzame TEFLON* Beschermlaag. Tijdens de behandeling van de auto wordt een gladde en zeer sterke transparante kunststof beschermlaag op de lak van de auto aangebracht Hiermee wordt voorkomen dat UV-stralen, zure regen, vet, vuil en wasstraat sporen nog dringen tot de originele lak. FLON® 4000 is een lakpantser dat de eigenschap heeft zelf wel te hechten. Een auto behandeld met het FLON® 4000 Lakpantser, zal vuil op de carrosserie eenvoudiger laten reinigen.

0nderhoud van het lakpantser
Flon® 4000 heeft voor u een speciale shampoo ontwikkeld, om het Lakpantser in topconditie te houden. Bij regelmatig gebruik van de  "Auto Shampoo Glans", zult u optimaal profijt beleven van het FLON® 4000 Lakpantser. "Auto Shampoo Glans" bevat speciale additieven, die een verder onderhoud van de lak en het Lakpantser overbodig maakt. Deze is te verkrijgen bij uw FLON® 4000 dealer!

Inruilwaarde van uw auto van het lakpantser
Uiteraard is de zorg die u aan uw auto besteedt van grote invloed bij het waardebepaling tijdens inruil. Het FLON 4000 Lakpantser zal de lakglans van de auto vele jaren voor u beschermen! De investering in FLON® 4000 behandeling verdient zichzelf weer terug! 

3 jaar Glansgarantie
Indien de lak van uw auto binnen de garantieperiode van 3 jaar waarneembaar zijn glans verliest, zal de FLON® 4000 dealer die de behandeling heeft uitgevoerd. de behandeling als garantie, dus zonder kosten opnieuw uitvoeren. Dit alles volgens de voorwaarden, zoals omschreven op het garantiebewijs.

Na de Lakpantser behandeling, krijgt u van het FLON® 4000 Home Support Center uw persoonlijk garantiebewijs toegestuurd. Hierop staan de gegevens vermeld van uw FLON® 4000 dealer, de behandelende auto en is uw garantiecertificaat bekrachtigd met een registratienummer. Indien u uw auto verkoopt, is het FLON® 4000 garantiebewijs overdraagbaar op de nieuwe eigenaar, hier zijn geen kosten aan verbonden . 

Flon 4000 Service !  
Na 1 maanden krijgt u via het FLON® 4000 Home Support Center bericht, dat uw auto toe is aan een "glanscontrole", bij uw FLON® 4000 dealer. Uw auto wordt dan op glans gecontroleerd, deze controle wordt voor u uiteraard geheel gratis uitgevoerd!

Na deze "glanscontrol'", bieden wij u als speciale klant FLON® 4000 een uniek onderhoudspakket aan, waarmee uw auto er weer "Tip Top"bij staat. Dit pakket bestaat uit: compleet wassen van uw auto, het in de GLANS WAX zetten van de lak, van binnen en buiten reinigen van de ramen en het stofzuigen van het complete interieur.

Dit tegen een zeer sterk gereduceerd tarief, omdat u FLON® 4000 rijder bent!

Flon 4000 Home Support Center 
Het FLON® 4000 Home Support Center is een grote landelijke overkoepelende organisatie, die met de grootste zorg en voorbereiding haar dealerorganisatie heeft geselecteerd. Het FLON® 4000 Home Support Center is niet allen een FOCWA-erkende leverancier, maar staat voor service en kwaliteit!